stonres rtz in florida welcome center public facility

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Er is geen misverstand mogelijk over dit welkomstcentrum. Stonhard geeft u alle voordelen van naadloze vloeren en voldoet aan al uw eisen. Laat uw fantasie de vrije loop!

stonclad gs flooring in happy dogs daycare facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Waarom zijn de honden in de Happy Dogs opvang zo vrolijk? Een reden is zeker de gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendige vloeren. De vloeren toveren ook een glimlach op de gezichten van de medewerkers!

stonclad gs in skatepark entertainment facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Kleur en duurzaamheid geven skaters een unieke ervaring van kwaliteit, en zorgen dat zij op kunnen scheppen over deze skatebaan.

stonres rtz in ymca public lounge

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Deze lounge bij de YMCA heft zowel design als functionaliteit. Deze naadloze vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Daarnaast lopen ze ook prettig omdat ze veerkrachtig zijn en stil.

stonclad gs in gorilla habitat of zoo

Gebruikte producten:

Stonclad GS

De leefruimte voor een gorilla in de dierentuin moet makkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Stonclad GS zorg voor de nodige bescherming.

Algemeen Commercieel

Oplossingen voor vloerproblemen komen in veel verschillende maten. Wij bieden naadloze vloeren aan voor vele diverse commerciële toepassingen. Naadloze, antislip en gemakkelijk te onderhouden vloeren voor  onder andere dierenartsen, wellness centers, kerken en banken. Een fantastisch design is een vaststaand feit. Texturen, afwerking, zeer uitgebreide kleurcollecties en alle mogelijke designs om tegemoet te komen aan uw wensen.KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod