stonchem in secondary containment area in chemical facility

Gebruikte producten:

Stonchem 600

Een novolac epoxy bekledingssysteem maakt gebruik van een speciaal ontwikkeld materiaal en topcoat om een uitermate sterkte bescherming te bieden in deze secundaire insluitings-ruimte.

stonchem in tank farm at chemical/mining facility

Gebruikte producten:

Stonchem 800

Tankparken zoals deze vragen om extreme bescherming tegen chemische aanvallen en thermische schokken. De cross-linked, vinylester bekleding met een speciaal ontwikkeld materiaal, mortel beschermlaag en minerale composiet toplaag zorgt voor een gladde, chemisch resistente oppervlakte.

stonclad gs flooring in chemical/mining facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Een van werelds grootste olieveld bedrijven heeft Stonhard ingeschakeld voor een vloersysteem dat bestand zou zijn tegen hun zware apparatuur, de blootstelling aan de oliën uit hun machines en het constante verkeer van vorkheftrucks. Stonclad GS heeft hun bedrijfsruimtes de bescherming geven die het nodig heeft en hun de uitstraling van bedrijf van wereldformaat gegeven waar ze naar op zoeken waren.

Chemie

De zwaarste omgevingen vragen om de sterkste vloeren en bekleding. Wij hebben alles in huis hiervoor. Chemisch resistente en slijt- en stootvaste naadloze formules beschermen uw omgeving tegen aanvallen van corrosie, zwaar verkeer en dagelijks zwaar gebruik. Ruimtes voor bewerking, insluiting en opslag zijn veilig met onze betrouwbare vloeren en bekleding. KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod