stonshield qbt in pharmaceutical warehouse

Gebruikte producten:

Stonshield QBT

Deze farmaceutisch magazijn heeft een antislip, hoogglans en antislip vloer. Stonshield QBT heeft een korte installatietijd zodat er geen belangrijke tijd verloren hoeft te gaan in een industrie waar deadlines erg belangrijk zijn.

stonclad gs in warehouse facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Een magazijn heeft serieuze bescherming nodig tegen stoten, schuren en zwaar verkeer. Stonclad GS voorziet in de bescherming in omgevingen die zware belasting te verduren hebben.

stonclad gs in pet food packaging facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Een verpakkingsbedrijf van diervoeding vertrouwt op de naadloze vloeren van Stonhard voor duurzaamheid en langdurige oplossing. Een drukke en zwaar belaste omgeving geeft een sterke vloer nodig.

Distributie/Logistiek

Druk, druk, druk. Er is geen tijd om je zorgen te maken over onderhoud of reparaties in magazijnen, distributiecentra en vervoerders. Overleven gaat over duurzame vloeren die het constante verkeer van trucks en heftruck aankunnen. Onze naadloze vloeren kunnen dit zeker aan en zijn ook nog een gemakkelijk schoon te maken. Chemisch resistente, stootvaste en vlekbestendige oplossingen voor een industrie die nooit slaapt.KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod