stonres rtz in school library education facility stonres str in a middle school cafeteria stonres str in university education facility stonres rtz in school library stonres rtz in elementary school education facility

Educatie

Colleges en scholen zijn leeromgevingen die aan bepaalde voorwaarden moete n voldoen. Vloeren kunnen een bijdrage leveren aan de leer-beleving door eigenschappen te bieden zoals veerkrachtigheid en geluidsreducering. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in veel kleuren, texturen en patronen. Van klaslokalen en gymzalen tot keukens en wetenschapslaboratoria, we leveren naadloze en duurzame vloeren die bestand zijn tegen dagelijks verkeer, vlekken en regelmatig schoonmaken.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Deze schoolbibliotheek biedt een uitnodigende, moderne omgeving compleet met geluid reducerende, gladde en naadloze vloeren.

Gebruikte producten:

Stonres STR

Een uitvergroot schaakbordpatroon geeft deze schoolkantine een schone, frisse en eigenwijze uitstraling. Het inspireert scholieren terwijl het de gemakken biedt van het makkelijk schoonmaken en een rustige omgeving die bestand is tegen de dagelijks belastingen door honderden studenten.

Gebruikte producten:

Stonres STR

Dit moderne universiteitscentrum voor onderzoek en wetenschap heeft niet zonder reden gekozen voor een Stonres STR vloer. Ontwikkeld voor ergonomisch comfort, is Stonres STR ook geluid reducerend. Zo zijn de studenten voorzien van een omgeving waarin zij zich kunnen concentreren zonder onnodig afgeleid te worden door langslopende medestudenten.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Moet een bibliotheek niet een plaats zijn voor verwondering? Een plaats waar jonge geesten geboeid en gefascineerd raken? Een gladde, kleurrijke en fantasievolle vloer kan bijdragen aan deze atmosfeer. Deze robuuste en naadloze vloer voorziet ook in een rustige, gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendige oppervlakte waar het schoolpersoneel ook vrolijk van wordt.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Toen een basisschool in Texas hun leerlingen wilden inspireren, besloten ze om helemaal los te gaan. Stonres RTZ bood hen de kleuren en dynamische design waar ze naar op zoeken waren. Terwijl de kleuren er luidruchtig zijn, is de vloer dat juist niet – een bijkomend voordeel van deze robuuste en veerkrachtige vloer.


KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • U kunt ons bereiken op:  op +31 (0)165 - 585200.

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • website handen stonhard 1.png