stongard tm flooring on hospital helipad stonres rtz flooring in hospital stonres rtz flooring in hospital operating room

Gezondheidszorg

Er zijn geen halve maatregelen mogelijk als het gaat om infectiebeheersing. Vloeren in de gezondheidszorg moeten een onderdeel zijn van de infectiebeheersing, net zoals ze zeer duurzaam, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. We hebben steriele en geluid reducerende oplossing, en bieden een duurzaam alternatief voor VCT en vinyl tegels met ons naadloze en veerkrachtige urethaan vloeren voor operatiekamers, wachtruimtes, laboratoria, trauma afdelingen, hallen en nog veel meer toepassingen. Design naar eigen inzicht en er is een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar. 

Gebruikte producten:

Stongard TM

Deze helipad voor een ziekenhuis is bestand tegen heftige omstandigheden, zoals de zon, zout en bijtende vloeistoffen. Het is ook antislip, stootvast en sterk genoeg zodat het niet scheurt.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Ziekenhuizen zijn stressvolle omgevingen en zien er vaak koud en steriel uit. Met Stonres RTZ, gezonheidszorg designers kunnen alle mogelijke patronen bedenken en kiezen uit veel verschillende kleuren of een unieke kleur laten ontwikkelen. Het personeel en de patiënten kunnen nog steeds rekenen op onderhoudsvriendelijke, geluidsarme en veerkrachtige vloeren.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Operatiekamers in ziekehuizen vragen om een vloer die hun infectiebeheersing ondersteunt, maar die ook het personeel ondersteunt die op de vloer moeten werken. Stonres RTZ is een ergonomische, veerkrachtige, geluid reducerende en naadloze gietvloer die aan alle eisen voldoet.


KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • U kunt ons bereiken op:  op +31 (0)165 - 585200.

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • website handen stonhard 1.png