stongard tm flooring on hospital helipad

Gebruikte producten:

Stongard TM

Deze helipad voor een ziekenhuis is bestand tegen heftige omstandigheden, zoals de zon, zout en bijtende vloeistoffen. Het is ook antislip, stootvast en sterk genoeg zodat het niet scheurt.

stonres rtz flooring in hospital

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Ziekenhuizen zijn stressvolle omgevingen die er vaak koud en steriel uitzien. Met Stonres RTZ, kan men alle mogelijke patronen bedenken en kiezen uit de verschillende kleuren of een unieke kleur laten ontwikkelen. Het personeel en de patiënten kunnen rekenen op onderhoudsvriendelijke, geluidsarme en veerkrachtige vloeroplossing.

stonres rtz flooring in hospital operating room

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Operatiekamers in ziekenhuizen vragen om een vloer die hun infectiebeheersing ondersteunt, maar die ook het personeel ondersteunt die op de vloer moeten werken. Stonres RTZ is een ergonomische, veerkrachtige, geluid reducerende en naadloze gietvloer die aan alle eisen voldoet.

Gezondheidszorg

Er zijn geen halve maatregelen mogelijk als het gaat om infectiebeheersing. Vloeren in de gezondheidszorg moeten een onderdeel zijn van de infectiebeheersing, net zoals ze zeer duurzaam, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. We hebben steriele en geluid reducerende vloeroplossing en bieden een duurzaam alternatief voor VCT en vinyl tegels met onze naadloze en veerkrachtige urethaan vloeren voor operatiekamers, wachtruimtes, laboratoria, trauma afdelingen, hallen en nog veel meer toepassingen. Design naar eigen inzicht en er is een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar. KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod