stonblend gsi flooring in cafeteria

Gebruikte producten:

Stonblend GSI

Wilt u een markante uitstraling voor uw café, maar niet veel betalen voor terrazzo? Stonblend GSI is verstandig, glad en vlekbestendig met verfijnde patronen en kleuren.

stonclad gs flooring in hospitality facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Naadloze epoxy vloeren kunnen een duurzame bescherming van uw vloer bieden terwijl er eindeloze mogelijkheden qua design zijn. Stonhard heeft een oplossing voor iedere horecaruimte.

stonres rtz flooring in fitness center public space

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Dit fitnesscentrum verwent bezoekers visueel én voorziet hen van de voordelen van een ergonomische, geluid reducerende vloer.

stonres rtz flooring in children's park cafe public space

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Er zijn geen grenzen aan de fantasie van een kind en met Stonrez RTZ zijn er ook geen grenzen wat betreft het design van uw vloer. Dit kindercafé laat zien hoe geïnspireerd u kan raken wanneer u Stonhard kiest voor uw project.

Horeca

Kleuren, texturen en afwerking die zowel presteren als inspireren. Naadloos, vlekbestendig en antislip vloeren voor de zichtbare lobby's en restaurants, maar ook voor de 'onzichtbare' keukens en technische ruimtes. Ook voor buitenruimtes heeft Stonhard de perfecte oplossing. We bieden een ruime keuze aan producten en kleuren, zodat altijd voldaan kan worden aan de unieke eisen van horecaruimtes.KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod