stonclad gs flooring in helicopter manufacturing facility

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Deze stoot-, slijtvaste en chemisch resistente vloer biedt de nodige bescherming voor een verkeersbaan bij een helikopter producent.

stonclad gs flooring in helicopter hangar

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Een naadloze epoxy vloer biedt de beste berscherming in deze helikopter hangar.

stonlux esd flooring in nasa laboratory

Gebruikte producten:

Stonclad ESD

Het is geen verrassing dat de NASA laboratoria om bijzondere producten vragen, zelfs als het om vloeren gaat. Stonlux ESD kwam goed uit elke test. Deze zelf nivellerende epoxy samenstelling zorgt voor een complete vonkvrije omgeving, veilig voor medewerkers en apparatuur. Het is ook sterk genoeg om zware belastingen en verkeer aan te kunnen.

Luchtvaart

In dit geval is het écht 'rocket science', maar wij hebben hele slimme vloeroplossingen. Vloeren in luchtvaartbedrijven moeten bestand zijn tegen zware machines en apparatuur, zwaar verkeer en moet het morsen van chemische producten aan kunnen. Naadloze, duurzame en zelfs geleidende vloeren zijn noodzaak in allerlei ruimtes van binnen een luchtvaartbedrijf: design ruimtes, assemblage, laboratoria en onderhoudslocaties van vliegtuigen, vliegtuigonderdelen en raketten. Wij hebben denken graag met u mee over een oplossing. KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • U kunt ons bereiken op:  op +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • Thumb_campari.png