stonchem 444 for mobile biocontainment area

Gebruikte producten:

Stonchem 400

Stonchem 444 toegepast in een gecontaineriseerde, biocontainment mobiel BSL4 laboratorium.

stontec trf flooring in admiral's deck

Gebruikte producten:

Stontec TRF

De verfijnde uitstraling die Stontec TRF heeft, past perfect in het kantoor van de admiraal.

stonclad gs flooring in firehouse

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Stel u eens een vuurrode brandweerwagen voor. Prachtig blinkend toch? Denk eens aan brandweermannen. Bescherming is waarschijnlijk het eerste woord dat in je opkomt. Een Stonclad GS vloer in een brandweerkazerne blinkt en beschermt ook. Dit naadloze vloersysteem biedt serieuze bescherming tegen vlekken, zwarte belasting, schuren en meer. Het is makkelijk schoon te houden en het glanst fantastisch! Maak alle andere brandweerkazernes jaloers met de Stonhard naadloze vloeren!

Overheid

Van eetzalen tot munitie/ruimtes, wij hebben duurzame, naadloze vloeren voor overheidsprojecten. Chemisch resistent, stootvast en antislip vloeren voor hangars, brandstofopslag en onderhoudswerkplaatsen, samen met hygiënische en vlekbestendige vloeren voor ziekenhuizen, penitentiaire inrichtingen, politiebureaus en brandweerkazernes. Prestatie en design komen samen. Uw eigen logo of kleursamenstellingen? Geen probleem, wij kunnen dit doen.  KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod