stonres str flooring in hardware store

Gebruikte producten:

Stonres STR

Een ijzerwinkel profiteert van een vloer die gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en ergonomisch is.

stonblend gsi flooring in food court

Gebruikte producten:

Stonblend GSI

De vloer in dit restaurant heeft een gladde, eigenzinnige uitstraling en het is ook nog eens slijtvast en vlekbestendig.

stonres rtz flooring in mall concourse

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Stonres RTZ zorgt voor een ergonomische en geluid reducerende omstandigheden die belangrijk zijn in een winkelcentrum. Stonhard werkt samen met u aan speciaal ontworpen patronen en kleuren.

stonblend gsi flooring in grocery store

Gebruikte producten:

Stonblend GSI

SNaadloze vloeren zijn ideaal voor supermarkten. Stonblend GSI is gemakkelijk schoon te maken, slijtvast, vlekbestending en veel goedkoper dan terazzo.

stonres rtz flooring in salon

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Vloeren in een schoonheidssalon moeten vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze moeten eveneens ergonomisch goed zijn voor het personeel dat er een hele dag op moet staan. Kunnen vloeren aan al deze eisen voldoen en er dan toch nog mooi en aantrekkelijk uitzien? Natuurlijk! Met Stonres RTZ krijgt u het complete pakket.

Retail Omgevingen

Onze vloeren bloeien op in de spotlight. Retail omgevingen hebben vloeren nodig met een mooie uitstraling, maar ook vloeren die bestand zijn tegen zwaar verkeer, vlekken, stoten en zeer regelmatig schoonmaken. Wij bieden naadloze vloeren aan in eindeloos veel kleuren, texturen en afwerkingen om Retailzaken de kans te geven om zich te onderscheiden. We hebben de mogelijkheden voor een snelle installatie, wat ideaal is voor een omgeving waarin 24/7 gewerkt wordt.KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod