stonres rtz flooringin metro station platform stonres rtz flooringon railway platform stonres rtz flooring in metro station stonres rtz flooring in train station stonblend gsi flooring in train station concourse stonclad gs on transit station floor

Transport

Onderweg?  We hebben naadloze vloeren voor vliegvelden, treinstations en bus terminals. Antislip, gemakkelijk te onderhouden, vlekbestending en stootvast. Onze vloeren zijn bestand tegen alle soorten verkeer, met of zonder wielen. Fantastisch design in duurzame formules geeft de transportindustrie exact wat deze nodig heeft.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Dit lightrail systeem in the United Kingdom is gerenoveerd met Stonres RTZ, welke is aangebracht over de bestaande beschadigde terrazzo. Het platform is sterk verbeterd met betere antislip bescherming en geluidreductie.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

De vloer op dit perron is bestand tegen zwaar verkeer en is vlekbestendig en duurzaam. Het heeft dezelfde ergonomische en geluid reducerende eigenschappen die je ook tegenkomt in een ziekenhuis of bibliotheek.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Stonres RTZ maakt dit treinstation wat mooier, maar beschermt het ook. Om zo een plezierige omgeving te creëren voor passagiers én voor het onderhoudspersoneel.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Glad, naadloos en makkelijk schoonte houden vloeren houden mensen in beweging in dit treinstation.

Gebruikte producten:

Stonblend GSI

Een hal in een treinstation waar een kwarts, naadloos vloersysteem ligt dat zowel eigenzinnig is in design maar ook opgewassen is tegen de dagelijkse slijtage die optreedt in een bruisende publieke omgeving.

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Deze vloer in het station is zeer duurzaam, bestand tegen stoten, schuren en constant verkeer. Stonclad GS zorgt voor buitengewone prestaties in een drukke omgeving.


KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • U kunt ons bereiken op:  op +31 (0)165 - 585200.

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • website handen stonhard 1.png