Kramers’ Seafood kiest Stonhard voor de upgrade van de vloeren in hun productiefaciliteit

Producten gebruikt bij Kramers’ Seafood, Nederland:
Stonclad ® URStonkote ® HT4 texture 3

Een familiebedrijf groeit uit tot een internationale speler

Kramers’ Seafood verwerkt, produceert, verhandelt, bewaart en distribueert al vele decennia een verscheidenheid aan verse vis en vis gerelateerde producten. Wat begon als een bedrijf opgericht door broers, is nu een belangrijke speler in de internationale vismarkt, export van vis en vis gerelateerde producten naar retailen groothandelsmarkten in bijna 35 landen over de hele wereld. Door de aanhoudende groei van het bedrijf eist Kramers’ Seafood dat hun continue uitbreidende faciliteiten in topconditie verkeren, zodat ze de verse kwaliteitsproducten kunnen produceren en distribueren.

 

 

Veilige en hygiënische naadloze vloeren
De vloer van de productiefaciliteit van Kramers’ Seafood had een aanzienlijke upgrade nodig. Het onafgewerkte betonnen vloeroppervlak was moeilijk schoon te maken en veroorzaakte stof in de werkomgeving. Middels naadloze vloersystemen creëren wij een hygiënische omgeving die de visverwerker vereiste. Naast dat ze veilig en hygiënisch zijn, zouden de naadloze vloeren van Stonhard de stootvastheid en duurzaamheid bieden die deze veeleisende ruimte, waarbij veel verkeer met hoge belasting dagelijks in- en uitrijdt, nodig zou hebben voor de lange termijn.


Een vloersysteem ontworpen voor de levensmiddelenindustrie
Alvorens een product aan te bevelen, onderzocht het Stonhardteam de ondergrond, een nieuwe monolithisch met staalvezel versterkte betonvloer. Na met de klant te hebben gesproken over hun specifieke wensen en behoeften, heeft Stonhard het Stonclad UR systeem aanbevolen, de ideale vloeroplossing voor de voedingsmiddelenindustrie, zoals Kramers’ Seafood. Ons Stonclad UR systeem is een polyurethaan mortelvloersysteem ontworpen voor de levensmiddelenindustrie.

Naast het feit dat ze veilig en hygiënisch zijn, bieden naadloze Stonhard vloeren een bestendige, stootvaste en duurzame oplossing die het dagelijkse zware verkeer in dit drukke productiegebied aankan. De installatie begon met het voorbereiden van de ondergrond door een combinatie van kogelstralen en diamantschuren. Hierna werd onze Stonclad UR polyurethaan mortelvloer in een laagdikte van 6 mm geinstalleerd. Ten slotte is de Stonclad UR afgewerkt met een dubbele laag Stonkote HT4 coating, inclusief de juiste antislip. Ons Stonclad UR vloersysteem zorgt voor een uitstekende bescherming tegen een breed scala aan chemicaliën, verhoogt de slijtvastheid en reinigbaarheid van de ondervloer en is daarnaast thermisch tot 121 graden te belasten.

 

 

Het bereiken van uw doelen
Kramers’ Seafood vertrouwde op Stonhard vanwege zijn wereldwijde reputatie en single-source model. Stonhard vervaardigt het vloerproduct, verzorgt de installatie en neemt de verantwoordelijkheid voor het hele project. Van het beton storten, de helling tot de muurbescherming werd de installatie met veel aandacht voor detail en korte installatietijd op professionele wijze voltooid. Kramers’ Seafood was zeer tevreden met het resultaat en heeft er vertrouwen in dat hun vloer bestand is tegen de zware eisen van hun faciliteit en tegelijkertijd een hygiënische omgeving biedt.

 

Er is 3010 m2 Stonclad UR geÏnstalleerd

 

Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod