Wat doe je?

Na 15 jaar als Territory Manager (sales & projectmanagement) en 5 jaar in een business development rol als Pharma Market Manager Europa, ben ik nu verantwoordelijk voor de verkooptraining en ontwikkeling van onze nieuwe verkopers en ook van ons bestaande verkoopteam. Het is een zeer interessante rol, omdat ik mensen kan helpen hun vaardigheden te ontwikkelen om zeer succesvol te worden binnen Stonhard.

Waarom werk je graag voor Stonhard?

Ik vind het erg leuk dat ik in mijn rol de kans krijg om in contact te staan met al onze divisies in Europa, maar ook met enkele van onze collega's in de VS. Ik ontmoet veel interessante mensen in verschillende landen, waardoor ik – zelfs na 22 jaar bij Stonhard – elke dag kan leren en mezelf als persoon verder kan ontwikkelen.

Vertel ons iets interessants over jezelf

In mijn vrije tijd fiets ik graag of rijd ik op met mijn Vespa. Beide hebben 2 wielen, maar de fiets vergt wat meer fysieke inspanning en is ook beter om in vorm te blijven. Ik hou echt van de tijd op mijn fiets of mijn Vespa, omdat ik dan echt kan ontspannen en genieten van de mooie landschappen van België en Nederland.

Mijn vorige carrière

Voordat ik aan mijn rol als Territory Manager bij Stonhard begon, werkte ik als klantenservicemedewerker bij Avery Dennison in België. Op dat moment wist ik het niet, maar Avery was een key-account van Stonhard in België. Avery was gevestigd in mijn gebied en werd dus mijn klant. Ik heb tijdens mijn tijd als rayonmanager Stonhard veel projecten gedaan bij mijn vorige werkgever en het was altijd leuk om oude collega's weer te zien.

Neem contact met mij op!

Heb je een vraag?
Neem gerust contact op met Erik:
ederooy@stonhard.com

 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod