Stonhard lanceert een revolutionaire vloeroplossing speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Stonhard, de pionier op het gebied van naadloze vloertechnologie, kondigt met trots de officiële lancering van Stonchem CIP in Europa aan. Deze baanbrekende oplossing, speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, heeft tot doel CIP-ruimtes (Clean in Place) te transformeren en te versterken met een ongeëvenaarde mix van veiligheid, duurzaamheid en innovatie.

 

Stonchem CIP combineert twee krachtige systemen: de robuuste Stonclad UT, een getextureerde urethaanvloer die bestand is tegen impact en thermische schokken en de Stonchem 800-serie, een vinylestertechnologie die speciaal is ontworpen om bestand te zijn tegen de agressieve chemische blootstelling die typisch is in CIP-ruimtes. Deze innovatieve oplossing is bestand tegen de uitdagingen waarmee deze ruimtes te maken hebben en zorgt voor een lange levensduur, veiligheid en efficiëntie in vloeren voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

 

Sean McIntyre, European Linings Manager, staat klaar om technische, commerciële en on-site ondersteuning te bieden: sean.mcintyre@stonhard.com

 

Ervaar de toekomst van vloeren voor de voedingsmiddelen- en drankindustrie met Stonchem CIP - de ultieme, opnieuw gedefinieerde en duurzame vloeroplossing die veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie in elk aspect belooft.

 

 

Klik op de afbeelding hierboven om het productinformatieblad te downloaden.

 

Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen

 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod