WIJ VINDEN HET BELANGRIJK OM AAN STANDAARDEN TE VOLDOEN EN HIERIN EEN EXTRA STAP TE ZETTEN. WIJ ZIJN GECERTIFICEERD, ZODAT U ER OP KUNT REKENEN.

 • ISO logo.jpg

  ISO 9001

  ISO 9001 is gedefinieerd als de internationale norm die eisen stelt aan een kwaliteitsmanagementsysteem (QMS). Het QMS van Stonhard wordt elke zes maanden gecontroleerd door een onafhankelijke partij om ervoor te zorgen dat we de ISO 9001 volgen. Stonhard toont consequent aan dat het in staat is om producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de regelgeving.

  Learn More
 • Afaq_45001-UKAS_AfnorUK_ven.jpg

  ISO 45001

  ISO 45001 is in 2018 gepubliceerd als internationale norm voor een managementsysteem voor ‘gezond en veilig werken’. Stonhard heeft sinds 2018 als eerste vloerenbedrijf deze norm behaald voor heel Europa. Organisaties die werken volgens ISO 45001 laten zien dat zij systematisch werken aan de arbeidsomstandigheden en de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers. Ook opdrachtgevers/klanten verwachten dat medewerkers die worden ingezet een veilige werkomgeving wordt geboden.

  Learn More
 • VCA 2ster.png

  VCA

  VCA betekent VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) Checklist Aannemers (VCA). VCA** is een veiligheidscertificaat voor aannemers, dat juist gericht is op de gehele VGM-structuur (beleid, verbetermanagement en organisatie). Vanaf 2013 is Stonhard Nederland VCA**-gecertificeerd.

  Learn More
 • HACCP International Food Safety Certification for Certs Page.jpg

  HACCP INTERNATIONAL FOOD SAFETY CERTIFICATION PROGRAM

  Stonhard heeft momenteel HACCP (Hazard Control and Critical Control Point) internationale certificering voor zes producten die worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. We zijn toegewijd aan het leveren van veilige en hygiënische producten voor de industrie.

  Learn More
 • HPDC for Cert Page.jpg

  Health Product Declarations Collaborative

  In partnering with architects and interior designers who seek environmentally-informed information and disclosure of product content, we are pleased to publish our HPDs. As a member of the Manufacturer Advisory Panel for the HPD Collaborative, we are leading the way among resinous flooring manufacturers as it relates to disclosure and transparency.

  Learn More
 • US Green Building Council Member for Certs Page.jpg

  U.S GREEN BUILDING COUNCIL

  Stonhard has committed to sustainability by implementing innovative packaging, products and procedures for several decades. We are a proud member of the U.S. Green Building Council.

  Learn More
 • 1464805572449.png

  MINDFUL MATERIALS (MM)

  Stonhard streeft naar transparantie. U vindt ons vermeld met mindful MATERIALS (mM), een gratis platform met geaggregeerde informatie over de menselijke gezondheid en milieueffecten voor producten van toonaangevende fabrikanten, doorgelicht door experts die gepassioneerd zijn en het gemakkelijker willen maken om weloverwogen productkeuzes te maken.

  Learn More

 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod