Wij gebruiken Epoxy, Urethaan en MMA hars in onze vloeren om passende oplossingen te bieden voor uw omgeving. 

Epoxy vloeren

Een epoxy vloer is opgebouwd uit twee hoofdcomponenten, namelijk hars en uithardingsmiddel. De hars en het uithardingsmiddel worden met elkaar gemengd om een stug materiaal te krijgen dat sterk, duurzaam is en dat goed hecht aan verschillende ondergronden. Epoxy vloeren zijn uitermate chemisch resistent en presteren in de meest veeleisende omgevingen.


Urethane vloeren

Vloeren van urethaan staan ook wel bekend als polyurethaan vloeren of worden aangeduid met de afkorting PU. Dit zijn harsachtige vloeren die meestal gebruikt worden in industriële omgevingen. Urethaan vloeren staan bekend om hun eigenschap dat ze goed bestand zijn tegen thermische schokken of schommelingen en ze zijn zeer vlekbestendig.


Methyl Methacrylate (MMA) vloeren

Een MMA vloer is een duaal-systeem polymeer dat zowel in commerciële en industriële omgevingen wordt toegepast. De vloer is chemisch resistent en vlek- en slijtbestendig. MMA vloeren worden vaak gebruikt voor projecten waarbij een snelle installatietijd gewenst is, dit omdat het materiaal snel uithard. Veel toepassingen kunnen afgerond worden in een nacht.


 • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • U kunt ons bereiken op:  op +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • Thumb_campari.png