BIJ ONS DRAAIT HET OM UW VLOER!

Stonhard is de onbetwiste marktleider in het produceren en installeren van zeer kwalitatieve vloeren. Onze naadloze, duurzame en onderhoudsvriendelijke systemen zijn ontworpen voor zowel de industriële markt als de commerciële markt. Dezelfde hoge kwaliteit hebben onze wand- en bekledingssystemen. 

Onze vloeren zijn een betrouwbare keuze voor productie omgevingen,  maar zijn ook toepasbaar in een innovatief design voor commerciële omgevingen. Epoxy, urethaan, en snel verwerkbare methylmethacrylaat hars-gebaseerde systemen geven u een ruime keuze uit verschillende opties voor iedere markt en toepassing.

 

WIJ ZIJN ANDERS DAN ANDERE VLOERLEVERANCIERS

Van het begin tot het einde van uw project, van specificaties en design tot project management en de uiteindelijke oplevering, wij werken direct met u samen. Territory Managers, Project Engineers, Architectural/Engineer en Design Managers, Construction Management teams en onze installatieteams werken voor u, maar vooral mét u samen. Wij bieden u succesvolle single- source service; wij nemen de verantwoordelijkheid voor zowel onze producten als de installatie hiervan.

 

Stonhard produceert en installeert haar producten wereldwijd, met een hoofkantoor in Maple Shade, New Jersey. Stonhard is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf.


 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod