Kleur Gidsen

Kleur begint hier

Stonhard voorziet in een groot aanbod van standaardkleuren om uit te kiezen, maar we gaan verder dan dat. Vraag naar onze exclusieve kleurpaletten, op maat gemaakte blends en logo's.

 Brochures & Literatuur

Alles telt, van een veilige installatie tot het schoonhouden van de vloer

Wij hebben alle informatie die u nodig heeft. Klik op een folder om de PDF te downloaden.Construction Management Group

Wij werken met u samen zoals geen enkele vloerleverancier dat doet

Wanneer wij u vertellen dat wij een Construction Management Group hebben, dan is dat niet zomaar een loze kreet. Deze toegewijde groep van meer dan 50 medewerkers is een integraal gedeelte van hoe wij zaken doen EN hoe wij zaken doen met u. Wij zien de samenwerking met u als een partnerschap. Onze project managers en toezichthouders zijn iedere dag in het veld om op maat gemaakte oplossingen en technische expertise aan te bieden, planningen in de gaten te houden, meetings te plannen, veiligheid te garanderen en in te spelen op mogelijke veranderingen. Dit alles om uw project efficiënt en volgens planning te laten verlopen. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw project is, u zult waarderen dat er een CMG in uw team zit.

 

 

 


Product Data Sheets

Krijgen wat je wilt

Stonhard werkt nauw samen met de gemeenschap van aannemenrs om te kunnen voldoen aan de eisen voor constructie- en product eigenschappen. Variërend van halfgeleiderproductie tot beroemde stadions. Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft.
Engineering Details

Details maken het verschil

Selecteer een categorie om de betreffende engineering details te bekijken. • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • U kunt ons bereiken op:  op +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • Thumb_campari.png