Gebruikte producten:

Stonclad UT

Een gloednieuw voedselverwerkingsbedrijf heeft natuurlijk het allerbeste vloersysteem nodig. Stonclad UT is bestand tegen extreme temperaturen omdat het naadloos is, zonder voegen zoals bij andere vloersystemen. Het verhindert de vermenigvuldiging van bacteriën en is onderhoudsvriendelijk.

Gebruikte producten:

Stonclad GS

Dit naadloze, polyeruthaan systeem is speciaal ontwikkeld de voedingsindustrie, zoals deze vriezer. Stonclad UR is bestand tegen thermal shock, maar is ook stoot- en slijtvast.

Gebruikte producten:

Stonclad UT

Dit polyurethane systeem voorziet in een duurzame, onderhoudsvriendelijke en vlekbestendige oppervlakte in een wijnmakerij.

Gebruikte producten:

Stonclad UR

Deze vloer in een voedselverwerkingsbedrijf is beschermd tegen thermal shock en thermal cycling door het gebruik van Stonclad UR.

Gebruikte producten:

Stonclad UF

Levensmiddelenindustrie

Steriele en uitstekend presterende vloeren voor omgevingen waar voedsel verwerkt wordt. Dit zijn hygiënische-, antislip en duurzame vloeren die beschikbaar zijn in verschillende samenstellingen die bestand zijn tegen agressieve chemicaliën, thermal shock, cycling en tegen regelmatig schoonmaken. Wij hebben de juiste bedrijfsvloer voor u!KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT

 • U kunt ons bereiken op:  

  +31 (0)165 - 585200

  Stonhard Nederland BV

  Zilverenberg 18

  5234 GM 's-Hertogenbosch

  E-mail: info@stonhard.nl

 • News feed pod